Tim Knol

Tim Knol02 nov 20:30 - 23:00 - Zwolle
Hedon Zwolle

Route

Tim Knol is terug. Leve Tim Knol. De singer-songwriter uit oorpsronkelijk Hoorn brak in 2010 razendsnel door en maakte daarna op jonge leeftijd heel veel mee. Want Tim Knol speelde overal, grote festivals, grote zalen en lovende recensies. Het waren de gouden jaren voor Tim Knol die omgeven door topmuzikanten als Anne Soldaat langzamerhand volwassen aan het worden was in een muziekwereld waar niet alles rozengeur en manneschijn is. Speelplezier vond hij terug in het garagebandje The Miseries, blokkades werden opgeheft en langzamerhand verschenen in de loop der jaren de contouren van de Tim Knol die anno 2018 met zijn derde album Cut The Wire komt.

Een Tim Knol die scherper dan ooit is, nog meer weet hoe hij wil klinken en nog steeds liedjes schrijft met Anne Soldaat. Misschien wel de beste in zijn soort. Die combinatie zorgt ervoor dat Tim Knol terug is op een volledig eigen manier. Hij weet wat hij wil, durft zichzelf te zijn tijdens slecht bedachte grappen op de radio en heeft principes. Zoals ze bij zijn platenlabel Excelsior zeggen: "Tim Knol weet het: hij heeft zijn plek in de zon gehad. Hij tuurt nu de vlakte in met opgeheven hoofd. Zijn visie is haarscherp. Die sweet melodies van hem blijven immer uit de aarde schieten." Die mening kunnen wij alleen maar delen. Welkom terug in Zwolle Tim!

Verlopen Evenementen

Sound Of Heaven Festival 2019

02 feb 14:00 - 22:00 02 feb 14:00 - 22:00 - Zwolle Zwolle
Hedon Zwolle Hedon Zwolle
Laat je verassen door de diversiteit aan professionele muzikaliteit. Beleef deze verfrissende editie van Sound Of Heaven Festival op zaterdag 2 februari 2019. Zing, dans en feest...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen