Workshop: "ongewenst kinderloos, wat nu?"

Workshop: "ongewenst kinderloos, wat nu?"27 okt 10:00 - 13:00 - Zwolle
Zwolle, Netherlands

Route

Workshop: “Ongewenst kinderloos, wat nu?”
Wanneer je te horen krijgt dat een kindje van jullie samen krijgen niet gaat lukken stort je wereld waarschijnlijk in elkaar. Je leven zoals je dit voor ogen had gaat geen werkelijkheid worden.

Wat ga je dan doen, hoe ga je je leven invullen zonder je gewenste kindje. Hoe ga je de leegte opvullen? Dit zijn vragen die je tegen kunt komen wanneer jullie grote wens niet in vervulling gaat.

In mijn workshop: Ongewenst kinderloos, wat nu?” gaan we hier samen naar kijken.
De workshop bestaat uit een combinatie van informatie verstrekking, het maken van opdrachten en lotgenoten contact. De groepsgrootte is maximaal 6 personen zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen.De volgende onderwerpen zullen aan de orde komen:
* Waar loop je tegen aan bij je onvervulde kinderwens,
* Op welke gebieden van je leven speelt dit een rol.
* Uitleg van de rouwcirkel .
* Een opdracht gerelateerd aan de rouwcirkel
* Een schrijfopdracht
* Hoe geef je je leven een andere invulling nu je ongewenst kinderloos blijft.

De kosten zijn 65 euro inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Lijkt het je goed om deel te nemen laat dan je gegevens achter op het onderstaande contactformulier. Ik laat je dan weten wanneer de volgende workshop plaatsvind. Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kun je die natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier, info@kinderwensbegeleiding.nl of 06 41494913.


Verlopen Evenementen

Dagje Zwolle

10 nov 09:00 - 18:00 10 nov 09:00 - 18:00 - Zwolle Zwolle
Zwolle, Netherlands Zwolle, Netherlands
Zwolle was eeuwenlang nummer drie in de rij Overijsselse steden, na het rijke Kampen en het machtige Deventer. Maar uiteindelijk wist Zwolle toch de koppositie te veroveren...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen