Week van de Schildklier - Informatiestand - Almere

Week van de Schildklier - Informatiestand - Almere16 mei 13:00 - 16:30 - Almere-Stad
Flevoziekenhuis

Route

Week van de Schildklier - Informatiestand - thema 'Optimaal instellen luistert nauw'

In de informatiestand staan ervaringsdeskundige vrijwilligers klaar om te luisteren naar uw ervaring met uw schildklieraandoening en uw vragen te beantwoorden. De activiteit maakt deel uit van het programma van de Week van de Schildklier 2018.
Van 14 - 18 mei zijn in het hele land activiteiten en bijeenkomsten gepland rond het thema 'Optimaal instellen luistert nauw'.

Over 'instellen'
Goed ingesteld raken op schildklierhormoon is lastig, duurt soms lang en sommige mensen blijven klachten houden. Daarom besteden we tijdens de Week van de Schildklier speciaal aandacht aan ‘het instellen’.We benadrukken dat het belangrijk is om bij aanhoudende klachten door te gaan met het verfijnen van de dosering; kleine hoeveelheden kunnen het verschil maken. En dat ‘klachtenvrij’ het doel blijft, ook als de bloedwaarden “goed” zijn.

Folder over instellen
Speciaal voor de Week van de Schildklier is een folder ontwikkeld over instellen. Met tips om tot betere resultaten te komen en handreikingen hoe je zélf kunt bijdragen aan een optimale instelling. Deze folder is gratis verkrijgbaar in de stand.

Locatie
Flevoziekenhuis
Hospitaalweg 1
1315 RA Almere

Organisatie
Werkgroep Utrecht
Schildklier Organisatie Nederland.


Verlopen Evenementen

Informatiebijeenkomst COPD Wandelchallenge 2018

16 apr 16:00 - 17:30 16 apr 16:00 - 17:30 - Almere-Stad Almere-Stad
Flevoziekenhuis Flevoziekenhuis
Heeft u COPD? Wandel met ons mee! Op maandag 16 april hebben wij een informatiebijeenkomst over de COPD wandel challenge 2018. Maak van mei tot en met september 2018 elke week...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen