Coachopleiding

Coachopleiding29 jun 13:30 - 01 jul 18:00 - Amsterdam
GORTcoaching

Route

In samenwerking met de Associatie voor Coaching biedt GORTcoaching u exclusief deze 3-daagse coachopleiding, die zowel IFC als EMCC geaccrediteerd is. De International Coach Federation (ICF) is de grootste wereldwijde beroepsvereniging voor coaching. De EMCC bevordert het ontwikkelen van het coachvak en is een keurmerk voor de kwaliteit voor coaching binnen Europa. Er is geen enkele andere coachopleider in Nederland die u beide keurmerken kan bieden.

Vanuit onze geweldige stadstuin:

Vanuit onze inspirerende trainingsruimte met stadstuin in het hippe Amsterdam-Oost gaat u met een kleine groep gelijkgezinden uw coachskills verdiepen. Bekrachtig uw kennis over onderwerpen zoals coachend leidinggeven en intensiveer de manier waarop u vragen kan stellen. Leer het gedrag van uzelf en anderen nog beter analyseren en effectieve interventies toe te passen om zo de optimale werkomgeving te creëren voor u en uw team.Deze opleiding is geschikt voor:

Deze driedaagse coachopleiding is geschikt voor iedereen die in de brede zin werkzaam is in de Learning&Development en/of Human Resources. Daarnaast is deze opleiding uitermate geschikt voor mensen die de ambitie hebben een functie als coach te bekleden binnen een organisatie.

Binnen deze opleiding leert u:

Uzelf als coach te profileren binnen uw organisatie.
Door middel van het stellen van de juiste vragen uw medewerkers stimuleren.
Verschillende coachtechnieken effectief toe te passen.
Volgens de richtlijnen van de NOBCO een eigen coachinterventie toe te passen.
Verschillende manieren kennen waarop u coaching effectief kunt inzetten in uw organisatie.
Zodra de driedaagse opleiding succesvol is afgerond ontvangt u een internationaal erkend coachdiploma voor professioneel coach. U kunt dan direct aan de slag als coach. Wat dit diploma bijzonder maakt is dat deze zowel op ICF als EMCC niveau geaccrediteerd is.

Data & locatie:

De eerstvolgende coachopleiding gaat van start op vrijdag 29 juni en duurt tot en met zondag 1 juli 2018. De groepsgrootte is beperkt tot slechts 15 personen. De locatie is zeer eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en in de buurt betaalde parkeermogelijkheden waar u voor 10.- per dag kunt parkeren. Wilt u overnachten? Wij raden u het sfeervolle Hotel Arena aan.© 2019 Lekker Stappen