Yogaweekend met Johan Noorloos Aan de Hei

Yogaweekend met Johan Noorloos Aan de Hei15 jun 13:00 - 17 jun 14:00 - Amsterdam
Happy Soul Travel

Route
Meer info

Met trots presenteren wij een uniek weekend met niemand minder dan Johan Noorloos, één van Nederlands’ beste yogadocenten. Een inspiratiebron voor velen met zijn prachtige verhalen en wijsheden! En dat op onze eigen nieuwe retreatplek in Hilversum waar we binnenkort onze eigen retreatlocatie pal aan de hei mogen openen. Johan neemt je dit weekend mee in het thema 'Be the Change'. Een weekend om naar binnen te keren, geïnspireerd te raken op alle vlakken en met vernieuwde inzichten over jezelf naar huis te keren. Ook zal Sijbrand Maal, partner van Johan bij De Nieuwe Yogaschool een verdiepende ademhalingssessie geven. In dit weekend zal er heerlijk gezond gekookt worden door één van onze health chefs.

Voor Johan Noorloos, oprichter van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam, is de yogamat een metafoor voor het leven. We ontdekken er onze grenzen en leren er hoe we ze kunnen verleggen. Dit weekend wordt een fantastische combinatie van dynamische & verstillende yoga, van begeleide meditaties en inspiratiesessies. Je wordt uitgedaagd om zelf de verandering te zijn die je in de wereld graag wilt zien. Johan neemt je mee op een reis naar binnen: hoe sta je er op dit moment voor in het leven en waar zou je naartoe willen bewegen? Welke stappen zijn daarvoor nodig om in je kracht te gaan staan? En de ontdekkingstocht is bij het einde van dit weekend nog lang niet afgelopen, want in de buitenwereld begint de les pas écht. Een weekend vol inspiratie, verdieping, maar ook zeker lichtheid.We starten op vrijdagmiddag met een heerlijke gezonde lunch bij aankomst. Daarna is er tijd om lekker de natuur of de sauna in te gaan of een massage te ondergaan. Aan het eind van de middag heb je je eerste yogales en uitgebreide kennismaking met de groep, gevolgd door een diner in de woonkamer of in de bostuin. ’s Avonds hebben we een inspiratiesessie en begeleide meditatie.

Op zaterdag starten we met een heerlijk gezond ontbijt. Om 10 uur start de eerste dynamische yogales en inspiratiesessie, gevolgd door de lunch. Dan heb je tijd voor jezelf om heerlijk te wandelen op de hei of in het bos of een bezoek aan de sauna. Aan het eind van de middag is er een meer verstillende yogales. Na het diner geeft Sijbrand zijn workshop. Op zondag hebben we ook weer eerst ontbijt, gevolgd door de laatste yogales en inspiratiesessie. We sluiten het weekend met elkaar af met een heerlijke vega-brunch om vervolgens als herboren terug naar huis te keren.

Datum: 15 - 17 juni 2018
Locatie: De Hoorneboeg aan de Hilversumse hei
Prijs: vanaf €395,-

Incusief:
- twee nachten verblijf in een een- of tweepersoonskamer
- alle yogalessen en sessies behorende bij het programma
- extra gastworkshop Sybrand Maal
- alle maaltijden en healthy snacks
- water en kruidenthee
- gebruik van sauna
- gebruik van alle aanwezige yogamaterialen
- EXTRA voor onze klanten: 3 maanden gratis Yogatv bij
thuiskomst

Voor meer informatie of om direct je plek te boeken, ga dan naar: happysoultravel.nl/yoga/nederland/yogaweekend-met-johan-noorloos© 2019 Lekker Stappen