Blaaskapel De Breethaler op Sonsbeekvlot!

Blaaskapel De Breethaler op Sonsbeekvlot!16 jun 12:00 - 14:00 - Arnhem
Brasserie De Boerderij

Route
Meer info

Blaasmuziek uitgelicht
Topblaasmuziek op het Sonsbeekvlot in Arnhem. Allereerst Blaaskapel De Breethaler uit Maasbree op 16 juni 2019 gevolgd door de Isseltaler Musikanten uit het naburige Rheden op zondag 23 juni 2019.

Blaaskapel De Breethaler - Maasbree

De Breethaler is een blaaskapel uit het Noord-Limburgse dorp Maasbree en is in 1986 ontstaan uit de fanfare St. Adegondis. De kapel bestaat uit een twintigtal ervaren muzikanten aangevuld met een zangduo. De kapel staat onder leiding van Paul Daemen.

Het repertoire is voornamelijk een keuze uit Böhmische. Tsjechische, Egerländer, echter ook populaire stimmungsmuziek behoort tot het repertoire.Wordt de ene keer op een blaaskapellenfestival of op een Frühshoppen gespeeld, de andere keer zet de Breethaler een complete feesttent, schuttersfeest of Oktoberfest op z'n kop. Mensen die de kapel hebben gehoord en gezien kunnen het beamen, een optreden van de Breethaler is net even anders!

Kortom, de Breethaler is een enthousiaste veelzijdige kapel die graag op hoog niveauhaar muziek op het vlot in het Sonsbeekpark ten gehore wil brengen.

www.breethaler.nl
facebook.com/
sonsbeekvlotconcerten.wordpress.com


Verlopen Evenementen

Isseltaler Musikanten op Sonsbeekvlot!

23 jun 12:00 - 14:00 23 jun 12:00 - 14:00 - Arnhem Arnhem
Brasserie De Boerderij Brasserie De Boerderij
Blaasmuziek uitgelicht Topblaasmuziek op het Sonsbeekvlot in Arnhem. Na het concert door Blaaskapel De Breethaler op 16 juni 2019, is nu de beurt aan de Isseltaler Musikanten uit...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen