KinderMuziekFestival - Kranenburgh Bergen

KinderMuziekFestival - Kranenburgh Bergen15 jul 10:00 - 18:00 - Bergen
KRANENBURGH, culturele buitenplaats Bergen

Route
Meer info

Het belooft nu al een feest te worden WANT we worden allemaal weer jarig dit jaar. Om dat te vieren organiseert Stichting Kindermuziek Nederland voor het derde jaar op rij het KINDERMUZIEKFESTIVAL!!!! Op 15 juli is het feest op culturele buitenplaats Kranenburgh in Bergen NH en op 1 april begint de voorverkoop (geen grapje ;). De editie in Ruigoord een maand eerder is nu al zo goed als uitverkocht.

♬ KinderMuziekFestival ♬
Het KinderMuziekFestival is het charmantste partijtje van de Lage Landen. Met muziek uit de hele wereld gemaakt door en voor kleine en grote mensen. Met een klankspeurtocht, muzikale sprookjes, strijkconcerten voor baby's, klankspeeltuig voor peuters, workshops zingen, dansen, schilderen op muziek, eigen instrumenten maken, rappen, DJ'en en natuurlijk heel veel optredens van beroemde en nieuwe muzikanten. Trek je mooiste verjaardagskleren aan en zing, dans en vier met ons mee!♬ Kaartjes ♬
Vanaf 1 april kan je kaartjes kopen voor het festival in Bergen.
De afgelopen twee jaar waren de kaarten voor het KinderMuziekFestival al binnen 48 uur uitverkocht, wees er dus snel bij!

♬ Vroege Vogeltjes €10,- (beperkt aantal beschikbaar)
♬ Familie Fazanten €11 (min. 4 & max. 8 kaarten)
♬ Blije Bijen €12
♬ Luie luipaarden €13
♬ Slome Slakken €14 (aan de deur)
Verkrijgbaar via: www.kindermuziekfestival.nl/tickets" target=_blank class="shref">www.kindermuziekfestival.nl/tickets

Vanaf 2 jaar heb je een kaartje nodig om binnen te komen :)

Voor de jarigen die op één van de festivaldagen ook echt jarig zijn hebben we speciale verjaardagsvrijkaartjes. Mail daarvoor naar info@kindermuziek.com.

♬ Programma ♬
Samba Salad viert hun veertigste verjaardag op het festival. En zij nodigen weer allemaal muzikale vrienden uit op hun verjaarspartijtje. Vrienden van over de hele wereld en allerlei muzikale stijlen: Flamenco, Samba, Capoeira, Klezmer, Jazz, Close Harmony, Klassiek, Dance, Rap, Rock, Pop en lieve liedjes. Muzikanten die vaak optreden voor kinderen zoals Izaline Callister en Peer de Graaf, maar ook muzikanten die meestal voor grote mensen optreden en speciaal voor het KinderMuziekFestival een aangepast programma brengen. Zoals vorig jaar de Amsterdam Klezmer Band en DJ Isis.

♬ Vrijwilligers (16+) ♬
Wil je er alvast zeker van zijn dat je erbij bent en vind je het leuk om mee te werken? Geef je dan op als vrijwilliger via deze onderstaande link.
www.kindermuziekfestival.nl/vrijwilligers" target=_blank class="shref">www.kindermuziekfestival.nl/vrijwilligers

www.kindermuziekfestival.nl© 2018 Lekker Stappen