Pier15 Skateschool

Pier15 Skateschool06 jun 00:00 - Breda
PIER 15 Skatepark

Route
Meer info

Welkom op de skateschool pagina! Hier vind je alle meest recente informatie over onze skateschool cursussen. Afgezien van informatie zullen hier ook veel foto’s en filmpjes van de lessen voorbij komen.

Pier 15 skateschool biedt lessen aan voor jong en oud. Deze cursussen zijn voornamelijk bedoeld voor de startende skateboarders maar ook voor diegenen die extra trucken/ vaardigheden bij willen leren. Tijdens onze lessen zie je kinderen van zes jaar oud maar ook jongeren tot 16 die op een plank staan! De beginnende skateboarders leren we verschillende basisvaardigheden aan zoals het steppen, sturen, remmen en een begin van het springen (de ollie). Er wordt voornamelijk aandacht besteed aan de techniek maar plezier komt zeker ook duidelijk naar voren tijdens de lessen!

Het kost 70,- euro om deel te nemen aan een cursus. Een cursus bestaat uit zes lessen van een uur. Er zijn twee momenten in de week waarop er les wordt gegeven:*Woensdagcursus (nieuwe cursus start op 3 juni), deze is van 16.00 tot 17.00 .
*Zaterdagcursus (nieuwe cursus start op 6 juni), deze is van 11.30 tot 12.30 .

De lessen worden verzorgd door jongens die al jarenlang skateboarden

Verder is het tijdens elke les mogelijk om aan te sluiten en een losse les te volgen. Dit is een goede manier om erachter te komen of skateboarden en/ of skateboardles iets voor jou is. Het kost 12,50 om hieraan deel te nemen.

LET OP!! Het is verplicht om tijdens onze lessen een helm te dragen!
(materiaal is bij ons te huur, zie onderstaande website voor prijzen etc.)

Als je op zoek bent naar informatie ga dan naar www.pier15.nl/skateles/
Mocht je je willen opgeven voor de zaterdag of woensdag cursus die binnenkort start of heb je nog vragen. Stuur dan een mail naar les@pier15.nl

Pier 15 Skatepark
Veilingkade 12
4815 HC Breda
+31 76 532 83 59© 2019 Lekker Stappen