Tweedaagse Protocoltraining

Tweedaagse Protocoltraining29 nov 09:30 - 30 nov 17:30 - Den Haag
Protocolbureau

Route
Meer info

Stel: u krijgt de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding en coördinatie van een evenement met hoogwaardigheidsbekleders of andere belangrijke stakeholders. U wordt geacht het bezoek van een hoge delegatie in goede banen te leiden. Men vraagt u om de placering te maken van hoogwaardigheidsbekleders, Vips en andere relaties. Men vraagt u om te adviseren wat het protocol is tijdens het speechen. Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod tijdens de Tweedaagse Protocoltraining van het Protocolbureau.

Tijdens de Tweedaagse Protocoltraining krijgt u inzicht in de universele methode van het moderne protocol voor de organisatie van elk type bijeenkomsten met belangrijke relaties, formeel of informeel. De training gaat niet alleen over de regels van het protocol, u past de regels ook toe in verschillende real-life business cases. Na het volgen van deze training heeft voor iedere unieke ontmoeting voldoende basiskennis om een gepaste oplossing te bedenken en bent u in staat uw collegae te adviseren over de vele facetten van protocol. Binnen uw organisatie bent u de aangewezen medewerker om een hoog bezoek te begeleiden.De Tweedaagse Protocoltraining richt zich ook op de ontwikkeling van de persoonlijke vaardigheden: netwerken, persoonlijke presentatie en speechen. Tijdens een driegangen etiquettediner past u de les over tafelmanieren, omgangsvormen en dresscodes direct toe.

Meer informatie:
www.protocolbureau.com/protocoltraining
info@protocolbureau.com
T +31(0)70 384 11 99

This information in English: www.protocolbureau.com/masterclass


Verlopen Evenementen

Tweedaagse Protocoltraining

31 mei 09:30 - 01 jun 17:30 31 mei 09:30 - 01 jun 17:30 - Den Haag Den Haag
Protocolbureau Protocolbureau
Stel: u krijgt de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding en coördinatie van een evenement met hoogwaardigheidsbekleders of andere belangrijke stakeholders. U wordt geacht het...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen