Guus Meeuwis / Zuiderstrandtheater

Guus Meeuwis / Zuiderstrandtheater24 okt 19:00 - 23:00 - Den Haag
Zuiderstrandtheater

Route

Brabants’ trots is terug in Den Haag met zijn Guus Geluk tour! Ditmaal in het Zuiderstrandtheater. De zanger heeft natuurlijk geen introductie meer nodig, met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Afgelopen jaar verkocht hij maar liefst twee avonden achter elkaar het Paard uit, dus dit feest - met meters bier - wil je zeker niet missen.

Guus gaat zo goed dat hij het heft volledig in eigen handen heeft genomen. Onlangs heeft hij management- en productiehuis ‘MODESTUS’ uitgebreid met een eigen platenmaatschappij en regelt hij alles helemaal zelf. Zijn nieuwe album verschijnt medio april 2018, wat het eerste album is dat hij volledig zelf produceert. Verwacht dus veel van de tour! Niet alleen de gouden oude knallers van Guus, maar zeker ook nieuwe muziek. Wij kunnen niet wachten tot onze favoriete Brabander terug is. Koop daarom met een (kedeng-kedeng) sneltreinvaart die kaarten!

Harrie Jekkers & Klein Orkest

29 mei 20:00 - 22:00 29 mei 20:00 - 22:00 - Den Haag Den Haag
Zuiderstrandtheater Zuiderstrandtheater
Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Nog één keer wil hij terug naar zijn...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen