Julien Clerc / Zuiderstrandtheater, Den Haag [uitverkocht]

Julien Clerc / Zuiderstrandtheater, Den Haag [uitverkocht]07 mei 19:30 - 22:00 - Den Haag
Zuiderstrandtheater

Route

Deze show is uitverkocht.

De meisjes en vrouwen vielen bij bosjes voor deze jongeman met zijn donkere krullen: Julien Clerc liet voor het eerst van zich horen in het jaar ’68, maar werd pas écht bekend, toen hij in 1970 een rol kreeg in de Franse musicalversie van Hair. Sindsdien is JuJu een Franse volksheld en nog altijd is hij razend populair.

De lijst liedjes die Julien Clerc voort heeft gebracht lijkt eindeloos. Hij liet ze schrijven door de chansonschrijvers der aarde, waaronder zijn vaste tekstschrijver Étienne Roda-Gil en later zelfs Françoise Hardy en Carla Bruni. Chansons als Ce n’est rien, Ma préférance, Si on chantait en This Melody – het nummer waarmee de zanger begin jaren ’70 doorbrak in Nederland- hebben ondertussen een klassieke status verworven.In het voorjaar van 2018 komt Julien Clerc naar Den Haag in het kader van zijn tour Deux Pianos - Tournée Des Cinquante Ans. Met deze reeks optredens viert de zanger zijn vijftigjarig jubileum als zanger en icoon van het Franse chanson. Enkel begeleid door twee piano’s, klinken eerdergenoemde klassiekers, evenals nummers van recente albums als Fou, peut-être en Partout la musique vient en zijn nog te verschijnen cd, intiemer en persoonlijker dan ooit tevoren. Een bijzondere, onvergetelijke setting die de inmiddels 69-jarige zanger als geen ander past.


Verlopen Evenementen

Harrie Jekkers & Klein Orkest

29 mei 20:00 - 22:00 29 mei 20:00 - 22:00 - Den Haag Den Haag
Zuiderstrandtheater Zuiderstrandtheater
Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Nog één keer wil hij terug naar zijn...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen