Soof de Musical | Zuiderstrandtheater, Den Haag

Soof de Musical | Zuiderstrandtheater, Den Haag29 jan 20:00 - 31 jan 22:00 - Den Haag
Zuiderstrandtheater

Route

Met o.a. Maike Boerdam

Na het grote succes van de films Soof en Soof 2, rijdt Soof haar keuken vanaf november 2018 de theaters in met Soof de Musical. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast.

Het wordt chaos, lachen (véél lachen), zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de vrolijke chaos die Soof van haar leven maakt, geniet je ook van heerlijke hapjes.

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Extra VIP-rang op het toneel
De keuken van Soof staat letterlijk midden op het podium. En daar wordt gekookt. Op het toneel, met je neus als het ware in de keuken hebben we 120 extra zitplaatsen gecreëerd, een VIP-rang. Hier ben je niet alleen verzekerd van de beste plaatsen, maar krijg je tijdens de voorstelling vijf hapjes en dat is een volledige maaltijd en twee drankjes. Ook zijn onze prijzen inclusief koffie/thee vooraf een pauzedrankje en de garderobe.

Hapjes in de zaal
Ook wanneer je in de zaal zit, krijg je 2 heerlijke Soofhapjes: één in de pauze en één tijdens de voorstelling. Daarnaast zijn onze prijzen inclusief koffie/thee vooraf een pauzedrankje en de garderobe.


Verlopen Evenementen

Harrie Jekkers & Klein Orkest

29 mei 20:00 - 22:00 29 mei 20:00 - 22:00 - Den Haag Den Haag
Zuiderstrandtheater Zuiderstrandtheater
Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door de zeer succesvolle voorstelling Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken. Nog één keer wil hij terug naar zijn...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen