Uitgesteld: Gastlezing "Een dag uit het leven van een recruiter"

Uitgesteld: Gastlezing "Een dag uit het leven van een recruiter"31 dec 16:00 - 17:30 - Deventer
Saxion Deventer

Route

--- This is a Dutch guest lecture, therefor the description of this event is also in Dutch. Are you someone who doesn't speak Dutch but still interested in attending a guest lecture provided by Humanity? Don't worry, we'll have an English spoken guest lecture again soon! ---

Humanity presenteert vol trots de eerste gastlezing die wordt gegeven in samenwerking met onze sponsor EQIB - The Human Factor!

Op dinsdag 20 februari komt Ike Hoppenbrouwer de interactieve gastlezing "Een dag uit het leven van en recruiter" presenteren. Altijd al geïnteresseerd in hoe een dag van een recruiter eruit ziet of geïnteresseerd in werkzaamheden die een recruiter doet? Mis deze kans dan niet en woon deze gastlezing bij!Na afloop van deze gastlezing gaan we gezellig naar Bieren Danscafe Persee voor een borrel, dus zorg dat je erbij bent!

*De gastlezing is in het SVB gebouw in Deventer, lokaal X3.09. Voor degenen die dat willen verzamelen we ook van tevoren in Enschede en gaan we gezamenlijk naar het X gebouw (we kunnen ook via de Deventer locatie gaan als daar vraag naar is).


Verlopen Evenementen

Het zelfbeeld van een kind - Lezing met Steven Pont

05 jun 15:00 - 16:15 05 jun 15:00 - 16:15 - Deventer Deventer
Saxion Hogeschool Deventer Saxion Hogeschool Deventer
Aan het begin van dit jaar keken wij erg uit naar Steven Ponts lezing over 'het zelfbeeld van een kind'. Helaas gooide de storm van 18 januari roet in het eten! Maar ondanks weer...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen