Lezing Natuurfotografie door Gustav Kiburg

Lezing Natuurfotografie door Gustav Kiburg21 apr 10:30 - 12:30 - Eindhoven
City Foto Eindhoven

Route

Op zaterdag 21 april komt de enthousiaste Sony-fotograaf Gustav Kiburg naar Eindhoven om, speciaal voor City Foto klanten, te vertellen over zijn prachtige natuurfoto's! Van Jan-van-genten op Helgoland tot ijsvogels in de Biesbosch en van macro-fotografie van vlinders tot de machtige landschappen van Noorwegen of Schotland. Tijdens deze lezing zal hij aan de hand van vele voorbeelden vertellen over hoe die mooie beelden tot stand komen.

Deze lezing is gratis maar er is beperkt plaats. Geef je daarom op tijd op door ons een mailtje te sturen met je naam en het aantal personen waarmee je komt.

Gustav Kiburg is een fotograaf met een passie voor wildlife-fotografie, maar ook landschappen en avondfotografie komen regelmatig terug in zijn repertoire. Hij reist heel Europa door op zoek naar de beste plekken om dieren te fotograferen. Hij bereid zich altijd uitgebreid voor om het perfecte beeld te schieten, een proces wat uren en soms ook dagen in beslag neemt.De lezing vindt plaats van 10:30 tot circa 12:30 uur in het Sandton Hotel op de Stratumsedijk, op twee minuten lopen van onze winkel.


Verlopen Evenementen

Olympus Experience Roadshow - Cityfoto - Eindhoven

11 mei 13:00 - 16:00 11 mei 13:00 - 16:00 - Eindhoven Eindhoven
City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
Wil jij kennis maken met het uitgebreide, innovatieve productportfolio van Olympus of heb je al Olympus producten en wil je graag extra informatie of zoek je uitbreiding? Kom dan...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen