Tantrische massage trilogie "Prana & Verbinding"

Tantrische massage trilogie "Prana & Verbinding"02 sep 10:00 - 17:00 - Eindhoven
De Heremiet

Route
Meer info

Tantra massage trilogie “Prana & Verbinding”

(De trilogie winter/voorjaar 2018 is volgeboekt)
De nieuwe trilogie zomer/najaar 2018 staat gepland op
zondag 2, 16 en 30 september 2018.
Inschrijven voor deze nieuwe trilogie in september kan al.

Johan Raaimakers (Tantra-Atma) verzorgt samen met Tessa Schiebroek in de zomer/najaar van 2018 weer drie duurzame tantrische massage lessen. Deze drie mooie dagen laten je ervaren wat de kracht van prana is en hoe prana je in verbinden kan brengen met jezelf in contact met de ander.Een tantrische massage of contact in de visie van het Tibetaans Boeddhisme geeft je een handreiking in bewustwording. Een helder moment van bewust zijn en voelen, even een tussenlanding maken, en in contact komen met je geliefde of gelegenheids partner of juist met jezelf. De massage trilogie geeft je handvatten die je kunt meenemen en gebruiken in het dagelijks leven. De ervaring laat zien hoe belangrijk het is om authentiek contact te hebben met een ander en met jezelf. Een zuiver contact, voorbij alle conditioneringen of rationele gedachten voortkomend uit ons ego of pakhuis bewustzijn (opgeslagen herinneringen). Naast het ervaren van dit contact is het geven en ontvangen van een Tantrische massage ook gewoon heel ontspannend en verbindend.

De lesdagen voor de zomer/najaar trilogie 2018 zijn:

nieuwe trilogie zomer/najaar 2018 Eindhoven
* 2 september les 1
* 16 september les 2
* 30 septemberles 3

De dag start om 10.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Het is fijn als je een kwartiertje eerder aanwezig bent om rustig te kunnen settelen. Een gezonde vegetarische lunch wordt verzorgd in de pauze.

De les inhoud:
De lessen in de trilogie “Prana & Verbinding” bestaan uit 3 losse dagen van 6 uur. Hier leren we wat prana is, hoe we het opwekken, hoe het voelt en waarom prana zo belangrijk is. Dit doen we in tweetallen waarbij je steeds wisselt met je partner als zijnde gever of ontvanger. Johan legt stap voor stap de massage- technieken uit en doet ze voor. Daarna ga je zelf aan de slag waarbij je steeds begeleid wordt en mee kunt kijken.

Basis les 1:
Hier behandelen we de achterkant van het lichaam, de boven rug en de verschillende spiergroepen, daarna de onder rug en billen/benen. We activeren de energie in de boven en onderrug (Shiva en Parvati energie) om deze later te mengen waardoor prana energie ontstaat.

Basis les 2.
Hier behandelen we de voorkant van het lichaam waarbij we eerst kort de achterkant herhalen om de prana energie weer op te wekken. Aan de voorkant behandelen we de borst, hoofd, buik, bekken en bovenbenen.

Basis les 3.
Hier herhalen we kort les 1 en 2, waarna we dieper in gaan op het verdelen van de energie en de energie te volgen of te sturen, hart contact maken tijdens de sessie, chakra’s verbinden, en we leren verschillende belangrijke houdingen voor het masseren. Ook leren we een zachtere vorm van massage waardoor diepe ontspanning kan ontstaan, ondersteund door de massage van het hoofd, nek, armen en schouders.

De prijs per (gelegenheid)koppel is 420 euro dus 210 euro per persoon, inclusief:
* Geheel verzorgde vegetarische lunch en gedurende de dag onbeperkt gebruik van thee, water en wat lekkers.
* Ook is er voor ieder koppel een matrasje met overtrek aanwezig en meditatiekussen.
* Daarnaast krijg je als leuk extraatje een gratis E-boek met daarin de les inhoud en achtergrondinformatie van de workshop.

Meer informatie over de Tibetaans Boeddhistische visie is te vinden op: www.tantra-atma.nl/prana-verbinding-visie/" target=_blank class="shref">www.tantra-atma.nl/prana-verbinding-visie/

Voor vragen of deelname stuur een mail naar:
johan@tantra-atma.nl of schrijf je in via deze link:
www.tantra-atma.nl/inschrijvingen/" target=_blank class="shref">www.tantra-atma.nl/inschrijvingen/

In liefde, licht en balans,

Johan Raaimakers www.tantra-atma.nl
Tessa Schiebroek madebytes.webnode.nl/


Verlopen Evenementen

Healingavond, multidimensionaal reizen

20 apr 20:00 - 22:00 20 apr 20:00 - 22:00 - Eindhoven Eindhoven
De Heremiet De Heremiet
Ga je mee op reis om te helen? Vrijdag 20 april geven Bart en ik weer een healing avond. Deze avond gaan wij op reis door verschillende dimensies en gaan we de schoonheid en...   Meer info

Mindful Meditatie Mij-Tijd

09 mei 19:30 - 22:00 09 mei 19:30 - 22:00 - Eindhoven Eindhoven
De Heremiet De Heremiet
Een avond ontspannen, de stress van de dag loslaten, en aan de hand van geleide meditaties met als thema 'de vier Elementen', nieuwe energie op doen. Een cadeautje voor jezelf...   Meer info

Gezond leven met elektromagnetische straling

16 mei 19:30 - 21:30 16 mei 19:30 - 21:30 - Eindhoven Eindhoven
De Heremiet De Heremiet
Lezing over hoe we gezond kunnen leven met de toenemende elektromagnetische straling in onze leefomgeving. Er is tegenwoordig veel elektromagnetische straling om ons heen. Denk...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen