Gratis workshop Kennismaken met Lean

Gratis workshop Kennismaken met Lean03 jul 12:30 - 17:00 - Enschede
Saxion Hogeschool Enschede

Route

Ben je geïnteresseerd in Lean, maar weet je niet of een training van een aantal dagen geschikt is voor jou? Heb je de term Lean wel eens gehoord, maar weet je niet zo goed wat je er mee moet, kunt of wilt? Dan is onze Kennismakingstraining geschikt voor jou!

In deze dynamische bijeenkomst laten wij je in een middag kennis maken met de principes van Lean, een aantal technieken en de bijbehorende Lean cultuur. Deze kennismaking gebeurt op basis van een game. Door het doen van deze game zul je ontdekken wat het verschil is tussen een ´gewoon´ proces en een Lean-procesinrichting.

In vogelvlucht leer je waar Lean om draait en wat het voor jouw organisatie kan toevoegen. Wij hopen je te kunnen enthousiasmeren voor het onderwerp!INHOUD VAN DE TRAINING

Lean principes
Lean Cultuur
Verspillingen
Lean technieken

OPBOUW VAN DE TRAINING

Eén van de elementen van Lean is niet te veel denken, maar vooral ook doen (doenken!). Aangezien we in het kort veel aspecten willen aanstippen, doen wij dit aan de hand van een Leangame. Door het doen van een game krijg je snel zicht op welke wijze verspillingen zich kunnen voordoen en hoe je processen kunt verbeteren en welke invloed je daar zelf op kunt hebben.

VEREISTE VOORKENNIS

Voor de Kennismakingstraining is geen specifieke voorkennis nodig. Nieuwsgierigheid en leergierigheid zijn voldoende!

DOELGROEP

Alle mensen die geïnteresseerd zijn om de continue verbetering met lean te ontdekken.

GROEPSGROOTTE

Minimaal 6 deelnemers en maximaal 18. Maximaal 2 deelnemers van dezelfde organisatie.

KOSTEN

Er zijn geen kosten verbonden aan deze kennismakingstraining© 2019 Lekker Stappen