Cuban Dance Event 2019

Cuban Dance Event 201931 mei 09:30 - 02 jun 03:00 - Groningen
Dansschool El Son Cubano

Route
Meer info

CUBAN DANCE EVENT 2019!!

Voor de 8e keer gehouden in Groningen en georganiseerd door dansschool El Son Cubano.

Het Cuban Dance Event is een kleinschalig festival met (inter)nationale, voornamelijk Cubaanse, topdocenten. Dit evenement gebeurt traditiegetrouw in het weekend na Hemelvaart en dan is het even “a Lo Cubano en Groningen”!

Door de relatief kleine groepen is er veel contact tussen docenten en deelnemers en is het altijd erg gezellig op en rond de dansvloer. Per dag kun je jouw eigen dansprogramma op jouw eigen niveau bepalen; er worden per uur meerdere workshops op verschillende niveau's tegelijkertijd aangeboden en jij alleen bepaalt welke workshop je welk uur op welke dag wilt volgen. En wil je een uur genieten van de stad Groningen, dan is dat ook geen probleem! Je loopt immers zo het prachtige centrum in!- De globale opzet van het festival zal zijn: vrij- en zaterdag in de ochtend en middag workshops, tussendoor lunch. Aansluitend is er in de avond feest met diverse dansshows, live band en DJ’s.

- Volg ons op facebook via de groep ->> Cuban Dance Event 2019 www.facebook.com/groups/1627201844165414/
Hierin wordt ter zijner tijd allerhande informatie en nieuws over dit festival geplaatst/geupdate.

- Als lid van deze groep kun je zelf ook iets in de groep plaatsen zoals een verzoek om te carpoolen of vragen aan de organisatie van dit festival. Word lid van deze groep en/of nodig gerust andere mensen uit!

Meer informatie vind je op de website van het festival: www.cubandanceevent.nl

Tot 31 mei en 1 juni 2019 in Groningen!!

Saludos,
CDE organisatieteam© 2019 Lekker Stappen