Creatrip 2018 | Gent & Antwerpen

Creatrip 2018 | Gent & Antwerpen16 nov 09:00 - 18 nov 23:00 - Haarlem
Creatrix Populus

Route
Meer info

Beste Leden van Creatrix Populus,

De reiscommissie heeft groot nieuws voor jullie. Wij mogen namelijk bekend maken waar wij ons de laatste maanden mee bezig hebben gehouden en dat is…. de eerste editie van een gloednieuw evenement: CREATRIP!

De CREATRIP is een reis exclusief voor de leden van de studievereniging Creatix Populus. Leden uit elk jaar zijn welkom, maar er zijn wel een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Volgend schooljaar gaan wij met de CREATRIP naar Gent en gaan we ook een dagje Antwerpen bezoeken. Tijdens de trip gaan we natuurlijk een hoop gezellige dingen doen en lol maken, maar wij willen ook activiteiten organiseren die educatief zijn voor ons, als media en entertainment studenten.De CREATRIP vindt plaats op 16, 17, 18 november 2018! We vertrekken vrijdagochtend rond 9:00 vanaf Inholland Haarlem richting Gent en verwachten wij zondagavond rond 23:00 weer in Haarlem aan te komen. Wat we precies gaan doen en de exacte tijden, maken wij binnenkort bekend via dit facebook evenement! Ook de exacte prijs van de trip is nog niet zeker, maar het zal rond de 150 euro zijn, inclusief reis, overnachting, eten & drinken en natuurlijk de activiteiten.

Omdat dit de eerste editie van de CREATRIP is zijn de plekken beperkt, dus geldt wie er als eerst bij is heeft de meeste kans om mee te gaan, schrijf je daarom zo snel mogelijk in en wees zeker van jouw spot! Je kan je inschrijven door middel van onze voorinschrijving via deze link: www.creatrixpopulus.nl/creatrip

Liefs,
De Reiscommissie.© 2019 Lekker Stappen