The Animals - House Of The Rising Sun And Many More

The Animals - House Of The Rising Sun And Many More28 sep 20:30 - 23:30 - Helmond
De Cacaofabriek

Route

In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals . Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuwe stroming Rhythm & Blues die de hele wereld in zijn greep nam.

De Animals waren de tweede Britse band die aan de top kwamen van de Amerikaanse hitlijsten, met een miljoenen verkoop van de legendarische single 'House Of The Rising Sun'. Hierna had de band meer dan twintig top tien hits over de hele wereld.

Nu, na meer dan 50 jaar, toeren John Steel & Mickey Gallagher nog steeds samen. The Animals & Friends is nog steeds een ruwe Rhythm & Blues band welke internationaal door fans van alle leeftijden nog steeds met veel respect wordt ontvangen en instinctief enthousiast reageren op de beste nummers uit de rijke Animals historie als 'We Gotta Get Out Of This Place', 'Boom Boom', 'Don’t Let Me Be Misunderstood', 'I Put A Spell On You' en natuurlijk 'House Of The Rising Sun'.

Verlopen Evenementen

NDM live in De Cacao Helmond 16-3-2019

16 mrt 20:30 - 23:30 16 mrt 20:30 - 23:30 - Helmond Helmond
De Cacaofabriek De Cacaofabriek
  Meer info


© 2019 Lekker Stappen