Diggy Dex - De Meerse, Hoofddorp

Diggy Dex - De Meerse, Hoofddorp24 mei 20:00 - 23:00 - Hoofddorp
De Meerse

Route

Chansonrapper Diggy Dex trekt met zijn bejubelde album ‘Golven’ (Winnaar BUMA NL Award, Edison Pop nominatie, uitverkocht Carre en platina single ‘Treur Niet’) langs de Nederlandse theaters!

Hollandser dan Rintje Ritsma, opgegroeid in een vinex-wijk, groot liefhebber van zowel Boudewijn de Groot en Herman van Veen als van N.W.A. Hoe deze a-typische artiest in zijn genre zich een plek in de Nederlandse muzieklandschap heeft verworven door zijn persoonlijke, levensbeschouwelijke verhalen is kenmerkend voor zijn stijl. Radio 2 icoon Frits Spits benoemt het album ‘Golven’ da nook als beste plaat van 2016.

Van hits met Eva de Roovere (Slaap Lekker / Fantastig Toch) en Ali B (Ik Huil Alleen Bij Jou), spelen op Lowlands tot en met het staan voor twee man en een paardenkop in cafe 'De Lekke Kruik' in Biggekerke: met relativerend optimisme vertolkt Dex zijn liefde voor muziek en tekst.In zijn voorstelling ‘Golven’ (naar zijn gelijknamige vijfde album) neemt de chansonrapper je mee naar zijn wereld: eentje met een optimistische boodschap zoals in zijn hit met JW Roy dit jaar ‘Treur Niet (Ode Aan het Leven)’ Hoe gek het ook klinkt, ik vind een afscheid altijd een bepaalde schoonheid hebben omdat je met een grote groep mensen stilstaat bij iemands leven en dit zorgt voor een grote onderlinge verbondenheid. ‘Mocht mijn tijd daar zijn, dan wil ik meegeven aan de nabestaanden dat ze het leven maximaal moeten vieren in al haar pieken en dalen. En treur niet om mij, want ik heb gedaan wat ik wilde doen’.

Ondersteund door zijn liveband en het publiek zelf (interactie gegarandeerd) rapt Dex net zo indringend over zijn twijfels over het leven als humoristische verhalen over de wereld.


Judas

07 sep 20:15 - 23:15 07 sep 20:15 - 23:15 - Hoofddorp Hoofddorp
De Meerse De Meerse
Een psychologische theaterthriller naar de bestseller van Astrid...   Meer info

Judas

08 sep 20:15 - 23:15 08 sep 20:15 - 23:15 - Hoofddorp Hoofddorp
De Meerse De Meerse
Een psychologische theaterthriller naar de bestseller van Astrid...   Meer info

Concert Experiment

25 nov 14:00 - 16:00 25 nov 14:00 - 16:00 - Hoofddorp Hoofddorp
De Meerse De Meerse
Zanggroep Experiment bestaat alweer 35 jaar, dat vieren wji met een sprankelend concert in Schouwburg de Meerse. We zingen popnummers nieuwe, maar ook wat oude, een reis terug in...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen