Workshop Bullet Journaling

Workshop Bullet Journaling13 jun 19:30 - 21:30 - Hoogezand
Le Chique Creatief

Route

We gaan lekker aan de slag met bullet journaling! In ongeveer 2 uur laat ik je zien hoe je jouw eigen bullet journal kunt starten. Een bullet journal is het perfecte systeem om al jouw afspraken, to-do lijstjes, plannen en aantekeningen op 1 plek te bewaren. Super leuk om te doen en heel erg handig!

In de workshop gaan we aan de slag met de manieren om jouw bullet journal vorm te geven. Eerst leg ik wat uit over een bullet journal: hoe je deze kan gebruiken en waarvoor. We gaan kijken naar verschillende overzichten en lijstjes, maar ook naar hoe je je bullet journal nou mooi kunt versieren. Uiteraard maken we hierin ook gebruik van de handlettering techniek waar ik je ook alles over kan vertellen.

Je krijg een kop thee/koffie of cappuccino en er staat lekkers op tafel. Voor alle materialen die je nodig hebt wordt gezorgd. Een bullet journal dien je zelf aan te schaffen, maar deze heb je voor de workshop niet direct nodig.De kosten voor de workshop zijn 27,50 euro per persoon en er is plek voor 16 personen. Opgeven kan door even te mailen, bellen of appen: alista@liefsvanroos.nl / 06-10036705© 2019 Lekker Stappen