Mannensafari Tanzania

Mannensafari Tanzania14 sep 08:00 - 27 sep 22:00 - Hoorn
Mindful Adventure

Route
Meer info

Walk the rhythm of the Earth
mannensafari Tanzania

Heb je er behoefte aan om met een frisse blik te onderzoeken wat het betekent om man te zijn? Zoek je naar helderheid over wat echt is en niet echt is in jezelf? Vraag je je af waar je jouw authentieke kracht kunt vinden en hoe je deze kunt inbrengen in je relaties met anderen? Durf je oprecht te zijn en de kwetsbaarheid die dat met zich meebrengt te verdragen? Ken je jouw waarheid en durf je daarvoor te gaan staan?
Wat je daarbij ongetwijfeld in de weg zit is angst.

Nergens anders dan in Afrika kan een man meer uitgedaagd worden om zijn angsten aan te kijken, gekieteld te worden om zijn verlangens ruimte te geven en erin te ontspannen en zich dieper te verbinden met zijn unieke tocht op aarde.Tijdens je wandeltocht over een oud Masaï pad door de magische, wilde natuur van Ngorongoro Krater Hoogland in Tanzania word je uitgenodigd een onomkeerbare stap te zetten op de weg terug naar innerlijk leiderschap. Je komt los van de beperkende overtuigingen die je vrije geest hebben vastgezet in de kleine ruimte die je werd gegeven door je omgeving en door je cultuur. De natuur in Ngorongoro is adembenemend. In die omstandigheid wordt je met behulp van rituelen, meditaties, natuuroefeningen en sharings in contact gebracht met de unieke man die je in wezen bent. Door je hervonden levenskracht te verbinden met je kwetsbaarheid, ontstaat er een sterk gevoel van verbroedering en werkelijk thuiskomen.

Inspirator en begeleider Ralph Nelissen droomt het zo: ““Dit is wat moderne mannen onder elkaar te doen hebben, kwetsbaar en krachtig delen waardoor een wereld opengaat die we in dat oude paradigma van angst en onderdrukking ons niet eens konden voorstellen.

Als het mannenhart opent, is alles mogelijk!”

THE MOUNTAIN OF GOD
Aan het eind van je queste krijg je zicht op Ol Doinyo Lengai ofwel “the mountain of God”. Aan de voet van deze berg laat je achter wat je niet langer meer nodig hebt en ontmoet je de wijze man. Bovenop de berg ga je staan voor je nieuw gevonden waarheid en spreek je dit geschenk met zonsopgang uit over de wereld.
Deze krachtige initiatie safari is uniek in de wereld en brengt je naar die bron in jezelf waar als vanzelf je prachtige potentieel als mens en man opborrelt.

Ralph Nelissen is oprichter van The potential School. Zijn missie is het om jou te inspireren om jouw eigen potentieel vrij te maken, je hart te openen en van daaruit het leven vorm te geven dat je het liefste leeft.

Let op 1!
De volgende safari zal vertrekken op 11 januari - 24 januari 2019 onder leiding van Bart Wiegers: www.soulquest.nl/mannensafari-tanzania

Let op 2!
Voor diegenen die Tanzania niet willen verlaten zonder het beroemdste wildpark ter wereld Serengeti te hebben bezocht, bieden we een driedaagse verlenging aan die in de plaats komt van Tarangire.


Verlopen Evenementen

Breath in Wild life

27 apr 09:00 - 04 mei 21:45 27 apr 09:00 - 04 mei 21:45 - Hoorn Hoorn
Mindful Adventure Mindful Adventure
Lopen zonder doel Zitten niksen onder een boom Alleen maar kijken en luisteren naar de wereld om je heen In contact met alle geschenken die het leven je aanbiedt Hier en nu...   Meer info

Mindful Safari Tanzania

13 jul 07:00 - 26 jul 23:00 13 jul 07:00 - 26 jul 23:00 - Hoorn Hoorn
Mindful Adventure Mindful Adventure
Een roadtrip afgewisseld met wandeltochten op paradijselijke plekken in de wilde natuur van Noord-West Tanzania. Met landcruisers rijden we van Arusha Ngorongoro Krater Hoogland...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen