Milan's Pop & Soul Night

Milan's Pop & Soul Night24 apr 20:00 - 23:00 - Leeuwarden
Neushoorn

Route

Milan Veldberg verenigt in zijn afstudeerconcert pop, soul en funk. Tijdens zijn Pop & Soul Night laat hij met een zevenkoppige band horen de genres meester te zijn.

Door krachtige zangeressen zoals Aretha Franklin, Whitney Houston & Christina Aguilera ontdekte de inmiddels 19-jarige zanger Milan Velberg op jonge leeftijd zijn grote voorliefde voor zingen. Na de middelbare school besluit hij dan ook een muziekopleiding te volgen om zichzelf verder te ontwikkelen. In deze tijd kreeg hij ook bekendheid door tv-programma’s zoals The Voice Of Holland en The Next Boy Girl Band. Inmiddels voelt hij zich helemaal thuis in muziekgenres als pop, soul en funk en tijdens zijn Pop & Soul Night laat hij met een zevenkoppige band horen de genres meester te zijn. Een ding is zeker, het belooft een groot feest te worden!

Zaal: ArenaType: Staconcert

Tickets: VVK kassa: € 3,00 / VVK online: € 5,00 / Deur: € 5,00


Verlopen Evenementen

Douwe Bob (extra show)

08 mrt 19:30 - 09 mrt 01:00 08 mrt 19:30 - 09 mrt 01:00 - Leeuwarden Leeuwarden
Neushoorn Neushoorn
Jawel, op vrijdag 8 maart geeft Douwe Bob een extra show in Neushoorn! Tijdens zijn The Shape I’m In Tour’ presenteert hij zijn nieuwe sound. We horen de singer-songwriter...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen