Kampioenschapsclubmatch 2018

Kampioenschapsclubmatch 201802 sep 09:30 - 17:00 - Nieuwegein
KV Nieuwegein

Route

Kampioenschapsclubmatch 02-09-2018

Op zondag 2 september 2018 organiseert de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland haar Kampioenschapsclubmatch op het terrein van de KV Nieuwegein.

De kampioenschapsclubmatch staat bekend om de informele, gezellige sfeer. Ook voor niet-ervaren exposanten is dit een goede gelegenheid om uw hond te laten keuren door een erkende keurmeester.
Keurmeester voor de reuen (vanaf jeugdklasse): mevrouw G. Werner (D)
Keurmeester voor de teven (vanaf jeugdklasse): mevrouw D. Winter (D)
Keurmeester voor de jongste puppy, puppy, veteranen: mevrouw S. RathenauHet is een dag om te genieten van heel veel Tollers bij elkaar, eindeloos ervaringen uit te kunnen wisselen over onze roodharige vrienden en ondertussen door deskundige keurmeesters uw hond te laten beoordelen. Zij kiezen niet alleen de beste reu en beste teef van de dag, maar ook de beste baby, beste pup, beste jeugdhond, gebruikshond en de beste veteraan. Daarnaast is de KCM een officiële CAC-show. Het CAC, dat wordt toegekend aan de beste reu en de beste teef, telt dubbel voor het Nederlands kampioenschap. Het reserve CAC telt als één vol punt. Aan de beste van het ras wordt de titel "Clubwinnaar 2018" toegekend.

INSCHRIJVING IS OPEN!

Wanneer u inschrijft vóór 1 augustus, betaalt u slechts € 35,- per hond, vanaf 10 augustus bedraagt het inschrijfgeld € 45,- per hond. Definitieve sluitingsdatum 17 augustus 2018.

Als u vragen heeft over de kampioenschapsclubmatch, kunt u terecht bij onderstaande medewerkers. Een bijdrage als sponsor is ook zeer welkom!

Wij hopen op een grote opkomst!

Namens de KCM-organisatie:
Rob Meijer (kcm@tollertales.nl)
Esther Booker (kcmsecretariaat@tollertales.nl)
Sander van Butselaar (sander@tollertales.nl)

Wordt u ook sponsor van de KCM?
Naamsbekendheid voor uw kennel of dekreu, een positieve uitstraling richting (potentiële) pupkopers of gewoon een financiële steun in de rug van de rasvereniging? Er zijn genoeg redenen om sponsor te worden van onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch. Voor slechts 10 euro (meer mag natuurlijk ook) wordt u sponsor van een klasse.

Wat krijgt u terug voor het sponsorbedrag?
Als sponsor betaalt u € 10,-. In ruil daarvoor wordt u (kennel)naam vermeld in de catalogus, op de site van de rasvereniging (www.tollertales.nl) en op de Facebookpagina van de KCM.

Neem snel contact op met het secretariaat van de KCM via kcmsecretariaat@tollertales.nl en vraag of de klasse van uw voorkeur nog beschikbaar is.

Zo gauw uw betaling binnen is, wordt u als sponsor vermeld op de site van de club, op Facebook en uiteraard straks in de catalogus van de KCM. Sponsoring kan worden voldaan door middel van overmaking naar ING rekeningnummer: NL02INGB0008080569 t.n.v. Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland te Bellingwolde* o.v.v. sponsoring KCM2018+uw naam/kennel en de te sponsoren klasse

*LET OP: GÉÉN AFKORTING GEBRUIKEN, doorschrijven tot vakje vol is*

De klasses die gesponsord kunnen worden

Beste Baby
Beste Puppy
Beste Reu
Beste teef (gesponsord door kennel v. Telgter Spreng)
BEST IN SHOW "Clubwinnaar 2018" (gesponsord door NSDTRCN)
Beste Jeugdhond (gesponsord door kennel From RoEs' Place)
Beste Gebruikshond
Beste veteraan

Kind / hond- verkleed - thema Mi'kmaq indianen
Koppelklasse
Fokkerijklasse© 2018 Lekker Stappen