Open Cocktailworkshop: Tequila

Open Cocktailworkshop: Tequila17 jun 16:00 - 18:30 - Nijmegen
Demain

Route

Wederom een leerzame middag in de planning!

Én een kleine sprong in het diepe, want niet alleen leggen we in vogelvlucht de beginselen van het cocktailmaken nog eens uiteen; dit keer met extra focus op misschien wel de meest onbegrepen gedistilleerd-groep, namelijk tequila.

Tequila ken je sowieso van het alombekende ritueel: als shot met zout en citroen. Maar dat er ook tequila’s zijn die in smaak en complexiteit voor geen single malt whisky onder hoeven te doen, is vaak minder bekend. Laat staan dat er meer van te maken valt dan de gebruikelijke Margarita of Tequila Sunrise.

We belichten de oorsprong, grondstof en historie van tequila, openen een paar exemplaren om van te proeven en vertellen welke cocktails tequila-cocktails tot onze favorieten behoren.Ten slotte mag iedereen zelf zijn favoriete klassieke Tequila-cocktail maken (of er een persoonlijke twist aan geven).

Na afloop zal er een speciaal cocktailkaartje op tafel liggen met alle tequila-klassiekers nog eens op een rijtje, aantrekkelijk geprijsd. Dus: mocht je niet bij de workshop kunnen of willen zijn, kan je 's avonds nog altijd een proefje nemen van wat je gemist hebt.

Deelname en kosten:
Meedoen? Stuur een mail naar info@cafedemain.nl onder vermelding van het aantal personen. Kosten bedragen €32,50 p.p. inclusief zelfgemaakte cocktail, enkele proefglaasjes, een kopje koffie/thee bij binnenkomst en een hapje tussendoor.

Om het overzichtelijk te houden, houden we het aantal aanmeldingen beperkt, dus wees op tijd!


Verlopen Evenementen

Open Cocktailworkshop

15 apr 16:00 15 apr 16:00 - Nijmegen Nijmegen
Demain Demain
Here we are again! Onze beginners-introductie in de wereld van cocktails. Toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar of meer wilt weten over cocktails. Wat kunnen we...   Meer info

Open Cocktailworkshop: American Whiskey

13 mei 16:00 13 mei 16:00 - Nijmegen Nijmegen
Demain Demain
Wederom een leerzame middag in de planning! Én een kleine sprong in het diepe, want niet alleen zetten we in vogelvlucht de beginselen van het cocktailmaken nog eens uiteen, we...   Meer info

Open Cocktailworkshop: 5 Spirits - 5 Classics

03 jun 16:00 - 18:30 03 jun 16:00 - 18:30 - Nijmegen Nijmegen
Demain Demain
Daar zijn we weer! En dit keer met de meest gevarieerde versie van onze beginners-introductie in de wereld der cocktails. Wie er in het verleden wel eens bij geweest is, weet...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen