Workshop omslagdoek/tas halen

Workshop omslagdoek/tas halen25 aug 11:00 - 16:00 - Nijmegen
Nijmegen, Netherlands

Route
Meer info

Kom jij ook naar Pollevie om te leren hoe je jouw eigen omslagdoek kunt ontwerpen en maken? Naast dat het natuurlijk heel gezellig is om samen te haken, leer je in deze workshop echt wat. Onder inspirerende leiding van Pollevie (juf in het dagelijks leven) is er alle ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Haakervaring is geen vereiste, je bent er tenslotte om te leren.

Prijs: € 60,00 per persoon, dit is inclusief:
- Koffie/thee (en iets lekkers erbij)
- Verantwoorde overheerlijke lunch
- Uitgebreidde geschreven instructies met toegang tot video tutorials, zodat je ook na afloop van de workshop nog ondersteuning hebt voor het maken van een prachtige stola.En mocht je na het volgen van de workshop nog vragen hebben? Ik beantwoord ze graag, binnen 24 uur gegarandeerd :-)

Graag zelf verschillende haaknaalden en je eigen wol meenemen in de kleuren die jou aanspreken. Als je geen wol meeneemt mag je ook tegen vergoeding wol van mij overnemen (ik heb een aardige voorraad). De tas die je wilt omhaken/pimpen zit niet bij de prijs inbegrepen. Ze zijn te koop bij o.a. Dille en Camille. Eventueel kan ik dit ook voor je regelen voor € 20,00 per tas.

Voor meer informatie, ervaringen van cursisten en inschrijven: via "Tickets zoeken" of mijn website www.omslagdoekhaken.nl/


Verlopen Evenementen

TBA

06 apr 15:00 - 18:00 06 apr 15:00 - 18:00 - Nijmegen Nijmegen
Nijmegen, Netherlands Nijmegen, Netherlands
More info soon...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen