Nijmegen Running Tour - Instagram post edition

Nijmegen Running Tour - Instagram post edition28 apr 11:30 - 13:30 - Nijmegen
Nijmegen Running Tours

Route
Meer info

Hallo allemaal!

Deze (GRATIS!) Running Tour is speciaal voor iedereen die Instagram veel gebruikt voor sportieve (hardloop) doeleinden en minimaal 500 volgers heeft.

Jullie hebben het evenement gevonden, leuk dat je geïnteresseerd bent! De tour is voor ondernemers/sportievelingen die social media veel gebruiken en zin hebben om soortgelijke mensen te ontmoeten of gewoon om te ontdekken wat een ''Running Tour'' inhoud.

We starten 11:30 in de Run2Day Nijmegen. We lopen een rondje van 7KM met een aantal stops waar ik uitleg geef over leuke barretjes/plekjes/historie van Nijmegen. We eindigen weer in de Run2Day waar we nog even kunnen napraten en een lekker drankje en hapje krijgen.Ik organiseer inmiddels al 2 jaar Running Tours door deze prachtige stad (Nijmegen) ben hiernaast ook actief voor Language Exchange evenementen (language-exchange.nl) en schrijf blogs (youtoldme.com) hiernaast werk ik door de weeks als fysiotherapeute. Het lijkt mij heel gaaf om andere actieve, ondernemende mensen te ontmoeten en dit evenement organiseren lijkt mij een leuke manier hiervoor.

SAMENVATTING:

DATUM zaterdag 28 april
START: 11:30
GEPLANDE EINDTIJD: 13:30
START- FINISH: Run2Day Nijmegen
KOSTEN: INSTAGRAM POST, gezelligheid en enthousiasme!
WEBSITE: www.nijmegenrunningtours.nl
MAIL: nijmegenrunningtours@gmail.com
INSTAGRAM: Nijmegen_Running_tours

MAX. aantal deelnemers: 15

INSCHRIJVEN? Vul onderstaand google formulier in:
goo.gl/forms/IePwwSUEq9taMDiz2

Tot dan!© 2019 Lekker Stappen