Adem jezelf van Stress naar Kracht

Adem jezelf van Stress naar Kracht15 nov 16:00 - 19 nov 09:00 - Nijmegen
Optimaal Ademen

Route

Heb je last van stress? Vind je het moeilijk de controle los te laten en wil je alles graag goed doen? Heb je het gevoel dat je niet volledig jezelf kunt/ mag zijn? Zoek je naar balans en een manier om in je kracht te kunnen blijven?

Onder deskundige begeleiding ga je hier vijf dagen mee aan de slag. Je leert hoe je je eigen adem effectief kunt inzetten om met stress om te kunnen gaan zodat je kunt leven vanuit innerlijke kracht en balans. Dit programma is voor:
- Iedereen die authentiek wil zijn in het leven.
- Iedereen die de verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven wil nemen en dieper zicht wil krijgen op verborgen belemmeringen.
- Iedereen die stappen wil maken in zijn of haar persoonlijke groei.- Iedereen die wil leven vanuit het hart en zijn volle potentieel wil benutten.

In de omgeving van de Spaanse stad Girona, in de heuvels van Catalonië, vind je de bloemrijke Masia Can Portell. Het gebouw is een boerderij oftewel Masia uit 1690, met riante tuin met zwembad en vrolijke slaapaccommodaties in huis en tuin. Hier kun je aan den lijve ondervinden hoe het inzetten van je adem in combinatie met de verandering van omgeving ongelooflijk heilzaam werkt. Je leert meerdere ademtechnieken die je kunt inzetten in je dagelijks leven.

Tijdens dit programma zijn er meerdere individuele coachingsmomenten en begeleide ademsessies in een kleine groep. Hierbij kom je tot de kern van je blokkades en krijg je helder inzicht in wat echt belangrijk is voor jou. Het doorlopen van dit proces gaat beter in een andere omgeving, omdat al je zintuigen gestimuleerd worden. Op een praktische en effectieve manier vindt verdieping plaats. Dit alles leidt tot meer vitalitiet en een betere gezondheid.

€ 895
Incl. 4 overnachtingen met ontbijt, 4 maal diner incl water en wijn en 3 maal lunch
Excl. Vervoer© 2019 Lekker Stappen