Trainingsdag Communicatie

Trainingsdag Communicatie19 jun 10:00 - 16:00 - Nijmegen
Wijkcentrum Hatert

Route

Communiceren is essentieel binnen ondernemerschap ,(vrijwilligers)werk, relaties en andere situaties in het leven. Je communiceert met opdrachtgevers, vrienden, gezinsleden, familieleden, partner, bezoekers, cliënten, collega's, leidinggevenden en anderen. Dagelijks ontstaat er veel miscommunicatie of zijn er communicatiefouten op allerlei niveaus tussen mensen die tot irritaties, frustraties, ruzies, agressiviteit of andere emoties en situaties leiden. Er is bewustwording en inzicht nodig om de oorzaken van miscommunicatie en communicatiefouten te voorkomen.

Het doel van deze cursus is dat jij inzicht krijgt in wat voor type persoon jij bent, hoe jij communiceert en wat zijn unieke tips voor jou om verkeerde communicatie te voorkomen, hoe communiceer jij met mensen die totaal anders zijn dan jou? Deze cursus is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt, wil werken of wil groeien in zijn of haar communicatie met andere mensen.Kosten:
Gratis, registreren wel vereist!


Verlopen Evenementen

Trainingsdag Communicatie

10 apr 10:00 - 16:00 10 apr 10:00 - 16:00 - Nijmegen Nijmegen
Wijkcentrum Hatert Wijkcentrum Hatert
Communiceren is essentieel binnen ondernemerschap ,(vrijwilligers)werk, relaties en andere situaties in het leven. Je communiceert met opdrachtgevers, vrienden, gezinsleden...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen