Vier het leven – yoga weekend!

Vier het leven – yoga weekend!19 mei 07:00 - 21 mei 23:00 - Nijmegen
Yoganesha, yoga - massage - retraites

Route

Het Pinksteren weekend: 19-21 mei. De wereld is dan al groen, zonnig, vrolijk en vol energie, liefde en de kracht om prachtige doelen te bereiken. Door te genieten, ontspannen en mooie dingen te ervaren gaan wij het leven, de wereld en de lente vieren.
We verblijven in boetiekhotel BonAparte in Barchem. Het hotel beschikt over een (binnen)zwembad, jacuzzi en sauna. Wij hebben de toegang tot alle faciliteiten. De omgeving is heel bosrijk, ideaal om te wandelen en/of fietsen.
We arriveren op zaterdag na 15 uur. We worden met koffie/thee en gebak verwelkomd en kunnen meteen een wandeling in de omgeving doen. In de avond, na een 3-gangen diner doen we een romantische bootvaart op de rivier Berkel. Tijdens het varen brengen de schippers middels boeiende verhalen de geschiedenis van de rivier weer tot leven. En wij genieten van de rust op het water, en het uitzicht terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. We sluiten de dag af met een heerlijke ontspannende yoga nidra.Op zondag beginnen we met meditatie en een pittige yogales en daarna worden we verwend met een uitgebreid ontbijt. Dan heb je wel een moment voor jezelf. Je mag een massage ontvangen of van de omgeving genieten, in de natuur uitrusten of wandelen/fietsen. Na een lekkere lunch arriveert Casper die een heerlijke concert gaat verzorgen met klankschalen, andere instrumenten en zijn eigen stem. Da’s een mooie spirituele ervaring. Samen met Casper gaan we van een 4-gangen diner genieten. En na het eten mogen we bij een vuurkorf gaan zitten en genieten. Casper gaat dan voor ons op de gitaar spelen en zijn eigen liedjes zingen. Het word een ontspannen gezellig avondje. We sluiten weer af met een rustige yogales en meditatie.
En de maandag beginnen we met meditatie en yoga, en gaan daarna lekker ontbijten. Op maandag moeten we weer vertrekken maar je bent welkom om nog even rond te hangen, genieten van de natuur, van elkaars gezelschap. Geen haast nodig.© 2019 Lekker Stappen