Ger Vos Live in Concert

Ger Vos Live in Concert10 mei 20:15 - 23:59 - Spijkenisse
Theater de Stoep

Route

Na het grote succes van ‘Ger Vos Live in Concert’ in zijn “hometown” Spijkenisse, keert societyzanger én entertainer Ger Vos op veler verzoek weer terug in theater de Stoep op 10 mei 2019.

Als geboren Rotterdammer, woonachtig in Brielle, heeft Ger een groot deel van zijn jeugd doorgebracht in Spijkenisse. Het belooft een fantastische vrijdagavond te worden met onvergetelijke evergreens uit de hele wereld, waarbij Ger begeleid zal worden door zijn eigen band onder leiding van Co Vergouwen.

Al jaren maakt societyzanger en entertainer Ger Vos van al zijn optredens en theaterconcerten een onvergetelijke beleving. Ger is een veel gevraagd artiest binnen de top van het zakenleven en diverse celebrity’s niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd, voornamelijk buiten pers en media om.Een keer per jaar geeft Ger Vos een groot concert in het Nieuwe Luxor theater waarbij hij de laatste drie jaar is begeleid door het grote orkest van Symphonica in Rosso. Dit jaar is Ger de samenwerking aangegaan met Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics.

Na afloop van het concert in theater de Stoep is er een afterparty met live muziek in de foyer en kunt u nog lekker even nagenieten!© 2019 Lekker Stappen