Reünie 50 jaar Cobbenhagencollege / lyceum:  Back to School

Reünie 50 jaar Cobbenhagencollege / lyceum: Back to School06 okt 15:00 - 23:00 - Tilburg
2 College Cobbenhagenlyceum

Route

Het Cobbenhagenlyceum /-college bestaat dit jaar 50 jaar. Een mooi moment om weer eens terug te keren naar jouw ‘oude’ school. Onder het motto: 'Back to School' wordt op zaterdag 6 oktober 2018 een grootse reünie georganiseerd.

Deze reünie is voor alle (oud-)medewerkers en allen die op het Cobbenhagencollege /-lyceum hebben gewerkt of gezeten. We gaan er vanuit dat velen oud-Cobbenhagers (Cobbenhager ben je ten slotte voor de rest van je leven) elkaar op hun ‘oude. vertrouwde plekkie’ weer willen ontmoeten en genietend van een drankje kunnen zij met elkaar herinneringen ophalen, levenservaringen uitwisselen en banden met elkaar aanhalen.
De dagindeling

15.00 uur ontvangst deelnemers lessen: Back to School15.15 – 16.15 uur eerste lessessie
16.30 – 17.30 uur tweede lessessie
18.00 – 19.30 uur buffet
20.00 – 23.00 uur reünie zonder buffet

De reünie begint met de lessessies 'Back to School'. Een aantal (oud-)docenten willen met jullie in een reünie-achtige sessie weer ‘gaan lesgeven’. Deze lessessies zullen tweemaal plaatsvinden. Gelijktijdig met deze lessensessies zal er bij goed weer op het sportveld onder leiding van de heer Van Dieren weer gesoftbald kunnen worden.

Tijdens de reünie zal ook het eerste exemplaar van het Lustrumboek ‘50 Jaar Cobbenhagen: dromen, durven, doen’ aangeboden worden. Dit boek kan nu ook besteld worden en gaat €15,00 kosten. Wie het voor 1 augustus bestelt kan het op de reünie direct meenemen.

Opgeven voor deelname, kosten en inschrijven

Voor de snelle beslissers is er een Early Bird-tarief: wie vóor 1 augustus 2018 inschrijft betaalt slechts € 10,- voor de reünie. Inschrijven na 1 augustus en een ticket aan de deur kosten € 15,-. Consumptiebonnen zijn tijdens de reunie verkrijgbaar.
Alle inschrijvingen vóór 1 augustus worden in het Lustrumboek meegenomen in een bijlage: Deelnemers Reünie 2018. Meld je dus op tijd aan!
Deelname aan het buffet kost €20,00, inclusief een glas wijn, bier of fris.
Er zal een fotograaf aanwezig zijn die van alle jaargangen een groepsfoto maakt. Deze foto’s kan je bestellen en zijn een mooie herinnering aan het 10e Lustrum.
Voor verdere informatie over welke docenten ‘les gaan geven’, waar te parkeren en de inhoud/het concept van de lessen kun je deze website of onze Facebookpagina in de gaten houden!
Volg onze Facebookpagina ook voor de laatste nieuwtjes en updates over het programma van de reünie.© 2019 Lekker Stappen