Toxic

Toxic27 okt 20:30 - 28 okt 04:00 - Tilburg
De Heuvel Gallery

Route

Toxic... Uitdagend... Spannend... Verleidelijk...

Laat jij je verleiden? of verleid jij iemand?
Beveel jij? Of...

Toxic nodigt jullie uit te komen Stralen, Dansen en Verleiden in jullie mooiste kleding!

De sfeer op Toxic is bijzonder te noemen. Er heerst een gezonde no nonsens mentaliteit die verfrissend te noemen is. Hier geen pretentieuze atmosfeer en arrogantie; men is down to earth en weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Daar hebben ze op Toxic ook geen shows voor nodig; dat kunnen ze zelf wel. De Brabantse fetish scene is er uitbundig genoeg voor!In de Heuvel Gallery is het heerlijk om rond te dwalen. Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten. Ook zijn er overal (zeer schone en gratis) toiletten. In de speelruimte staat een groot rad waar je rondjes kunt draaien. Hier heb je de gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten…

De formule van Toxic lijkt verbazingwekkend eenvoudig: een mooie locatie in het hart van Tilburg met een overdaad aan verschillende ruimtes, een vlekkeloze en enthousiaste organisatie, een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, te flirten, dansen en te socializen.

Laat je latex heerlijk verwennen in het zwoele hoekje van de Latex Loving Lady. Je wordt getrakteerd op een shining extraordinaire. Kleding als een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je mag schitteren en stralen... Starring lady Wencke

Bij Toxic zal het je aan niets ontbreken; wij hebben de mooiste speelruimte, met unieke bondage toestellen.
Jimmys Ropes Art en zijn crew. De spannendste shows en rope arts. Geniet van hun artistiek touwenkunst Shibari-Kinbaku. Zij nemen jullie mee in de wereld van magie en esthetiek... Samen op de 1ste verdieping!

Toxic Main Stage [begane grond]
Laat je verrassen door deze fantastische dj's die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel topartiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen. Stilstaan is géén optie! Elke editie staan resident dj's Marcello, Ruben Vitalis, Dali en da Dominator in de main, elke editie een guest dj..

DIRTY SOUND AREA: [1ste verdieping]
Pedro en Vitto: Samen resident bij Toxic fetishparty een must voor iedereen! Na het overweldigend succes, de afgelopen editie, kan het niet anders dan dat zij jullie wederom meenemen op hun classics, club, groove, tribal sounds.

Deep house area met Dj Anthny [1ste verdieping]
Dj Anthny neemt je mee op zijn eigentijdse Deep House sounds. Met heerlijk herkenbare vocal van vroeger en nu. De uitdaging om te ervaren!!

In de Fetish pub; REM’s dance & lounge area. In de volledig gerestylde lounge & dance area kun je genieten van DJ REM zijn stijlvolle deephouse muziek. Heerlijk uit je dak, dansen op heerlijke deep house klanken of chillen in de prachtig gedecoreerde aangrenzende lounge area. Naast de lounge en dance ruimte vind je hier ook een gezellige bar, het SDC meeting point waar je op vertoon van je SDC bracelet een glaasje bubbels ontvangt.
DJ REM speelt in op de sfeer zodat er een aangename ambiance ontstaat. Zijn nu al legendarische sounds voel en hoor je al bij binnenkomst!

Toxic heeft een verplichte dresscode: LAK, LEER, LATEX. Niets meer, niets minder! Aandacht voor je kleding wordt erg gewaardeerd!


Verlopen Evenementen

Carnaval 2019 met de Görkese Turken

02 mrt 13:30 - 05 mrt 22:45 02 mrt 13:30 - 05 mrt 22:45 - Tilburg Tilburg
De Heuvel Gallery De Heuvel Gallery
  Meer info


© 2019 Lekker Stappen