Jaarlijkse Reis naar het Magische Ierland

Jaarlijkse Reis naar het Magische Ierland22 sep 00:00 - 29 sep 00:00 - Tilburg
De KruidenMaan

Route

UITGEBREIDE INFO VOLGT
Wij organiseren een bijzondere reis naar Ierland. Wij hebben namelijk zo'n bijzondere band met Ierland dat dit onze energie en kracht alleen maar ten goede komt. Wij zetten alles in om je tijdens deze krachtige reis weer te helpen opladen en met meer inzicht naar huis te gaan.
Tijdens deze reis krijg je de kans om weer even helemaal naar binnen te keren. Dit met behulp van onder andere sjamanistische technieken, klank, de energie van de prachtige natuur, heerlijke maaltijden en ook een dosis Ierse gezelligheid.
Je verblijft in een traditionele Ierse 'cottage' op een steenworp van het bruisende plaatsje Killarney en de natuurgebieden van Killarney.

Meer informatie en een boekingsformulier volgt snel!! Je kunt je alvast op de lijst laten zetten door ons een e-mail te sturen naar dekruidenmaan@gmail.com. Zo ben je zekerder van een plek!Prijs:
€ 795 per persoon
Prijs voor vroegboekers (boeken uiterlijk 31 mei 2018): € 745

Inclusief:
- comfortabel verblijf in een traditionele Ierse cottage voor 8 dagen (o.b.v. gedeelde tweepersoonskamers met 2 bedden, iedere kamer heeft een eigen badkamer).
- vegetarische maaltijden (zoveel mogelijk biologisch) van het diner op zaterdag 22 september tot en met het ontbijt op 29 september (behalve het diner op vrijdag 28 september).
- dranken en versnaperingen
- 2 x ontspannende Yoga op een prachtige locatie met uitzicht op het natuurgebied van Killarney (voor iedereen toegankelijk, ook voor beginners of mensen met lichamelijke klachten)
- prachtige wandelingen door de Ierse natuur
- klankschaalconcerten en klankreizen, bijvoorbeeld voor het slapen gaan.
- een Facebookgroep voor de deelnemers zodat je vooraf al contact kan leggen en eventueel samen kunt reizen.
- nog meer...

Optioneel:
- klankmassages tegen een gunstig tarief
- healings en sjamanistische inzichtsconsulten tegen een gunstig tarief

Exclusief:
- vliegreis en vervoer naar de cottage (we zullen wel tips geven en hebben ervoor gezorgd dat we op een gemakkelijk bereikbare plek zitten. Ook is het reizen naar Ierland heel betaalbaar).
- het diner op vrijdag 28 september. We willen deze avond met de groep naar een traditionele pub om een hapje te eten en te genieten van traditionele Ierse muziek (maaltijd/drankjes niet inbegrepen). Dit is optioneel. Je kunt er ook voor kiezen zelf een hapje te gaan eten in Killarney of wat klaar te maken in de vakantiewoning. Dit is op een dag dat we iedereen tijd willen geven in Killarney. Het vervoer naar Killarney en terug naar de cottage is daarom wel inbegrepen.


Verlopen Evenementen

Kruidenwandeling door Praktijk De KruidenMaan

29 apr 10:00 - 12:00 29 apr 10:00 - 12:00 - Tilburg Tilburg
De KruidenMaan De KruidenMaan
Op 29 april a.s. vindt er een prachtige KruidenWandeling plaats onder leiding van Merel Burggraaf, Kruidengeneeskundige van praktijk De KruidenMaan. Tijdens deze mooie wandeling...   Meer info

Jaartraining Geneeskrachtige Planten - De KruidenMaan

26 aug 09:30 - 09 jun 14:00 26 aug 09:30 - 09 jun 14:00 - Tilburg Tilburg
De KruidenMaan De KruidenMaan
Tijdens deze boeiende en gedegen jaartraining Geneeskrachtige Planten (Kruidengeneeskunde) leer je tijdens 10 bijeenkomsten hoe je geneeskrachtige planten veilig toepast. Dit...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen