Hug & Share

Hug & Share19 aug 15:30 - 18:00 - Utrecht
Bistrot Utrecht Centraal

Route

Hug and Share is een initiatief dat mensen laat samenkomen, om 'samen te zijn', en bij mooi weer gaan we lekker naar buiten, naar de achterkant van het Station, bij de trappen, (dat is richting Beatrixtheater).

Op een bewuste manier gaan we, al dan niet met een bepaald thema, in interactie met elkaar. Hug and Share is gratis, je betaalt enkel voor je drankje (of neem zelf wat mee als het mooi weer is en we naar buiten gaan)

Dit initiatief is vanuit Creative Consciousness ontstaan en wil mensen, die een training van CC gevolgd hebben, samenbrengen en daarnaast ook openstaan voor alle geïnteresseerden.

Laat ons graag weten of je komt ! Tik "Gaat" aan, of mail marielle@creativeconsciousness.nl of app op 06 23739902Ken je mensen die interesse hebben, maar nog geen Creative Consciousness training volgden? Voel je vrij om ze mee uit te nodigen.

Bedankt om met ons en elkaar mee te reizen! <3


Verlopen Evenementen

Hug & Share

27 mei 15:30 - 18:00 27 mei 15:30 - 18:00 - Utrecht Utrecht
Bistrot Utrecht Centraal Bistrot Utrecht Centraal
Hug and Share is een initiatief dat mensen laat samenkomen, om 'samen te zijn', en bij mooi weer gaan we lekker naar buiten, naar de achterkant van het Station, bij de trappen...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen