Rogue Minor presents: Black Monsoon + Sven Agaath

Rogue Minor presents: Black Monsoon + Sven Agaath17 jun 19:30 - 23:59 - Utrecht
Brewpub De Kromme Haring

Route

In de sferen van pioniers als Sonic Youth, Swirlies en dergelijke, 3 bands uit locale wateren die het diepere sonische niet alledaagse voortzetten. Een eerste editie van ‘Rogue Minor presents’.

In een mooie omgeving met plaatselijk gebrouwen bier en snacks uit de keuken van Rammenas in Brewpub De Kromme Haring op een vroege zomerse avond.

Rogue Minor
De onversneden en schurende indierock van Rogue Minor snijdt dwars door je zondagdagavond heen. Recht uit het hart, gemeend en bezwerend. Met de kenmerkende mix van 90's emo en de noise rock van de eerder beschreven sonische pioniers.

"Hele frisse nineties-noise vol smaakjes die doen denken aan Pavement, Sonic Youth en The Pains Of Being Pure At Heart. " - The Daily IndieBlack Monsoon
"Tegendraads schurende Noise-Grunge"

Licht uit en improviseren maar, zo ontstaan de songs van Black Monsoon in de kelder.
Het trio uit Deventer en Utrecht maakt tegendraadse Noise-Grunge. Sferische samenzang met gruizige gitaren en beukende drums. Twee vrouwen en een man met een afkeer voor netjes en schoon. Vies dus.

Sven Agaath
Originele ritmes, atmosferische geluiden en verrassende wendingen. Sven Agaath is een unieke band die hun experimenteerzucht heeft weten te vertalen in goede liedjes. Denk aan grunge en shoegaze met saus van reggeaton en dance.

Entree: 5 euro


Verlopen Evenementen

PechaKucha Utrecht X Ontwerpsalon

19 apr 20:00 - 23:10 19 apr 20:00 - 23:10 - Utrecht Utrecht
Brewpub De Kromme Haring Brewpub De Kromme Haring
Een speciale editie van PechaKucha Night met het thema ontwerp bij Brewpub de Kromme Haring voorafgaand aan de inkoopmarkt Ontwerpsalon 2018. Voor deze editie zal een reeks...   Meer info

Romeinse Bierveldtocht De Kromme Haring

28 apr 10:30 - 17:30 28 apr 10:30 - 17:30 - Utrecht Utrecht
Brewpub De Kromme Haring Brewpub De Kromme Haring
Deze Romeinse bierveldtocht start bij station Utrecht Lunetten. We wandelen langs de Romeinse Limes oftewel de Noordelijkste grens van het Romeinse Rijk. We zien Castellum Fectio...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen