Meer vrijheid in financiën - creëer een mindset van overvloed

Meer vrijheid in financiën - creëer een mindset van overvloed25 apr 19:00 - 22:00 - Utrecht
De Witte Vosch

Route

Financiën en succes – en ieder van ons heeft daar dagelijks mee te maken. Iedere dag worden we met onze financiën geconfronteerd en in feiten zeggen jouw financiën heel veel over jou. Als je de levens van succesvolle mensen bestudeert is er een ding wat ze allemaal hebben: een mindset van overvloed.

Maar wat is succes eigenlijk? Gaat het alleen maar om geld en roem?

In MLM kun je je op zich sneller verrijken dan dat je denkt. Toch hebben veel mensen weer alles verloren omdat er een groot verschil is tussen overmaat en overvloed. Heb jij geld? Of heeft het geld jou?

Er zijn zo veel mensen in MLM die als hoogste doel financiën hebben. Financiële vrijheid is het hoogste goed en wordt vergoddelijkt, het wordt nagestreefd en gezien als het hoogste doel.Wij geloven dat ware vrijheid niets heeft te maken met geld. Een van de geheimen van ware vrijheid wordt niet bepaald door het feit dat je genoeg geld hebt om te doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. Vrijheid is, als je vrijgevig kunt geven en wanneer je vrijgevig kunt zijn. Dan leven we vrij van financiële angsten, vrij van financiële onrust.

Wij vinden het belangrijk, dat we een nieuwe definitie van succes met jou gaan aanpakken en willen je op een heel nieuwe level helpen. We willen je laten zien, dat je het thema financiën en rijkdom opnieuw leert te begrijpen en je ook leert hoe je essentiële oliën van doTERRA hiervoor kan gebruiken. Met deze workshop willen we jou helpen doormiddels van inzichten, oefeningen en het inzetten van de oliën een mindset op te bouwen wat jou helpt om veel meer vrijheid in financiën te voelen. En dit zal uiteindelijk leiden tot het feit, altijd meer dan genoeg te hebben.

Meldt je snel aan, vol=vol (de opbrengsten zijn bedoeld om de kosten te dekken, alles wat overblijft doneren we aan Healing Hands Foundation)

Thorsten, Willem-Paul & Loussanna

P.S.: als je wil kun je ons boekenaanbeveling 'het boek van overvloed' direct voor een kortingsprijs meebestellen met je ticket. Je betaald dan maar 7,50 euro in plaats van 14,95.

P.P.S.:vul svp je eigen emailadres in omdat wij vooraf nog wat opdrachten willen versturen© 2019 Lekker Stappen