MasterClass Visionboard ontwerpen doe je samen!

MasterClass Visionboard ontwerpen doe je samen!18 apr 11:00 - 17:00 - Utrecht
The Artist's Way Academy Utrecht

Route
Meer info

Zit je boordevol ideeën en kun je dat niet omzetten in concrete doelen? Dan is de MasterClass Visionboard ontwerpen echt iets voor jou!

The Artist's Way Academy organiseert weer een nieuwe inspirerende Voorjaars MasterClass op Woensdag 18 april a.s.. Maak je dromen visueel en ervaar de kracht van het maken van een Visionboard.

----------------------------------------------------------------------------

Tijdens de MasterClass leer je verlangens helder te krijgen en dan je doelen te stellen. We onderzoeken tijdens de MasterClass wat momenteel echt belangrijk is in je leven:
* Hoe wil je je voelen?* Waar verlang jij naar?

Visionboards behoren tot de krachtigste hulpmiddelen om je doelen en hartenwensen te visualiseren en je erop te focussen. Je kunt Visionboards creëren voor elk gebied in je leven en het helpt je om je dromen werkelijkheid te laten worden. Iedereen kan het leren.

Een Visionboard geeft zelf-inzicht en focus. Het werkt als een soort compas: als je weet waar je naar toe wilt, is het veel makkelijker om een plan te maken.

Op basis hiervan ga je keuzes maken die je leven drastisch kunnen veranderen. Bijvoorbeeld anders omgaan met tijd en energie.
Door met beelden (plaatjes uit tijdschriften bijvoorbeeld) te werken, worden je intuitieve en creatieve vermogens gestimuleerd. Je komt uit je mentale gedachtenpatronen en je ontdekt al plakkend en knippend hele nieuwe mogelijkheden.

Je leert tijdens de MasterClass wat wel en wat niet werkt op een Visionboard en hoe woorden je Visionboard kunnen bekrachtigen.

INVESTEER IN JEZELF en ontwerp een Visionboard met beelden en woorden die helemaal met jou resoneren. Een (bezield) Visionboard zet je aan tot actie, zonder actie op je Visionboard creëer je niks. Ik leer je hoe je je Visionboard kan activeren.
We eindigen de middag met een visualisatie om je hartenwens te bekrachtigen.

----------------------------------------------------------------------------

Voor Wie:
Iedereen die het gevoel heeft een volgende stap te willen zetten in zijn of haar leven, wil je nieuwe inzichten, inspiratie, focus? Ben je toe aan een verandering, actie?

Investering: Euro 95,- p.p.
incl. materialen, koffie/thee en vegetarisch- biologische lunch
voor bedrijven + 21% b.t.w.

Locatie: Hartje centrum | Utrecht/Stadskwartier

Meer lezen:
artistway.nl/visionboard

Doe mee en meld je aan via de link hierboven (ticketsinformatie).

Hannah Moerland | The Artist's Way Academy
L I F E - C H A N G I N G - M A G I C


Verlopen Evenementen

The Artist's Way voorjaars training doe je samen!

20 apr 10:00 - 12:30 20 apr 10:00 - 12:30 - Utrecht Utrecht
The Artist's Way Academy Utrecht The Artist's Way Academy Utrecht
Intensieve creativiteits training in 7 bijeenkomsten van 2,5 uur (verdeeld over vier maanden) Ben je toe aan verandering, inspiratie, meer energie, avontuur, plezier en...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen