Wien Bleibt Wien in Grote Zaal | TivoliVredenburg

Wien Bleibt Wien in Grote Zaal | TivoliVredenburg03 jan 14:15 - 17:30 - Utrecht
TivoliVredenburg

Route

Neujahr in Wien is een warm bad in de koude wintermaanden waar zowel oud als jong zich graag in onderdompelt! Hét programma met louter hoogtepunten van de onbetwiste grootmeesters van de Weense operette is wederom één feest der herkenning, waar een steeds groeiend publiek de weg naar vindt. Een prachtig decor en repertoire waarbij het ultieme Nieuwjaars-gevoel niet achterwege kán blijven. Puttend uit de traditie van het traditionele Nieuwjaarsconcert in de gouden zaal van de Musikverein hebben wij ook dit jaar weer een heerlijk operetteprogramma samengesteld. Evergreens als ‘Niemand liebt dich so wie ich’, ‘Du solst der Kaiser meiner Seele sein’, ‘als flotter Geist’ en natuurlijk het Viljalied zullen voor het voetlicht gebracht worden tezamen met hoogtepunten uit ‘Die Czardasfürstin’ en ‘Wienerblut’. Samen met flitsende polka’s, stoere marsen en natuurlijk romantische walsen zullen zij garant staan voor een onvergetelijke voorstelling.Dit geheel vernieuwde programma zal door het virtuoze Habsburgs Strauss Orkest, de ‘ongekroonde koningin van de Nederlandse operette’ sopraan Wilma Bierens, bariton Sef Thissen en tenor Arnold Bezuyen vol glans en ‘Wiener Schmalz’ vertolkt worden.

Arnold Bezuyen ‘nieuwe loot’ in het programma, Nederlandse tenor

Bezuyen die als solist kind aan huis o.a. bij de Bayreuter Festspiele en de Wiener Staatsoper is. zal het gouden zangers- trio completeren. Het gouden repertoire van o.a. Strauss, Stolz en Lehár is rijkelijk vertegenwoordigd in Wien bleibt Wien ‘Weihnachten in Wien’. Dansers van het Charkov Staats Ballet zullen deze heerlijke muziek met hun ballet omlijsten. Zij zullen hun schaatsen slijpen om op de muziek beroemde ‘Schaatsenrijderswals’ van Waldteufel te dansen. De muzikale leiding en natuurlijk de presentatie zijn handen van maestro Jeroen Weierink.


Verlopen Evenementen

Brad Mehldau Trio in Hertz | TivoliVredenburg

10 mei 20:00 - 22:00 10 mei 20:00 - 22:00 - Utrecht Utrecht
TivoliVredenburg TivoliVredenburg
Brad Mehldau is een van de belangrijkste pianisten in de moderne jazz. Met zijn ragfijne toucher en natuurlijk gevoel voor harmonie springt hij moeiteloos van het ene subgenre...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen