Skateparade 2018

Skateparade 2018



11 mei 19:45 - 28 sep 22:15 - Utrecht
Utrecht Skate Parade

Route

Iedere vrijdagavond vanaf begin mei tot eind september organiseert de stichting Utrecht Skate Parade een gratis skatetocht dwars door Utrecht!

De skateparade is voor iedereen die het leuk vindt om te skaten in een grote groep onder begeleiding van muziek van onze DJ's. Elke tocht is weer nieuw en gaat langs de leukste plekjes van Utrecht.

We worden ondersteund door de gemeente en de politie rijden we over de openbare weg. Dus skaten we altijd over het beste asfalt. De tocht is rond de 25 kilometer en duurt ruim 2 uur (start om 20:00). Halverwege pauzeren we op een leuke plek zoals bijvoorbeeld het Griftpark of het Wilhelminapark, maar ook buiten de stad op geweldige locaties.



Dus kun je skaten, kom dan op vrijdag om 19:45 naar het Lucasbolwerk en rijd mee met de gezelligste skatetocht van Nederland!

De skateparade is bestemd voor skaters. Het is dus alleen toegestaan om aan de tocht deel te nemen op skates of rolschaatsen. Fietsers, skateboarders, kinderwagens, etcetera zijn niet toegestaan, omwille van de veiligheid van jezelf en van de skaters! Tijdens de tocht is het verboden om alcohol te nuttigen.



© 2019 Lekker Stappen