Samen Sterk

Samen Sterk02 sep 13:30 - 16:00 - Utrecht
Utrecht

Route

OP EIGEN TOEREN | LIVE WORKSHOP – SAMEN STERK

Met Op Eigen Toeren richten we ons voornamelijk op mensen met chronische energie problemen, maar wie net zo goed de impact ondervinden van deze problemen zijn partners, familieleden en vrienden. Tijdens deze workshop willen we de horizon verbreden en de eigen toeren ganger uitnodigen om een partner, vriend(in), familielid mee te nemen. We praten over de uitdagingen die je samen tegenkomt en buigen ons als groep heel open en eerlijk over thematiek die voor ieder van ons relevant is. Het doel is om er een leerzame sessie van te maken voor zowel diegene met chronische vermoeidheid als ook de partner/familielid/vriend(in). Daarnaast maken we er natuurlijk ook een gezellige en vrolijke middag van.

Na deze workshop:* is chronische energieproblematiek makkelijker bespreekbaar in je relatie met anderen
* heb je handvatten om samen constructief met de thematiek om te gaan
* voel je de kracht van samen sterk staan
* ontvang je motivatie en support van de groep

Datum: zondag 8 april 2018
Tijd: 13.30 – 16.00
Locatie: Utrecht centrum
Kosten: €30,- voor jou en je partner / familielid / vriend(in)
* combi deal: geef je op voor zowel de online workshop in januari als de live workshop in april en betaal in totaal €40,- (€5 korting)


KrijgdeKleertjes Groei&Groen Utrecht

01 mei 18:00 01 mei 18:00 - Utrecht Utrecht
Draagkracht Utrecht Draagkracht Utrecht
De dames van Groei&Groen draaien in Utrecht een KrijgdeKleertjes Ruilpunt, in de winkel van Draagkracht. Je kunt elke 4e donderdag van de maand komen ruilen tussen 18 en 20 uur...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen