Yellowjackets feat. Luciana Souza + Seraph

Yellowjackets feat. Luciana Souza + Seraph09 okt 20:00 - 22:30 - Zoetermeer
Boerderij Cultuurpodium

Route

Dit najaar brengt de bekende jazzformatie Yellowjackets hun 25e studioalbum uit, genaamd "Raising Our Voice". Voor het eerst in hun 33-jarige bandhistorie duikt Yellowjackets de studio in met een zangeres. De voor een Grammy genomineerde vocalist Luciana Souza is afkomstig uit Brazilië. Ze is niet alleen op het aankomende album te horen zijn, Luciana gaat in oktober ook mee op tour.
De stem van Luciana Souza tilt de band naar een nieuw level, een onontdekt gebied. Haar bijdrage is een mooie toevoeging aan het vertrouwde sound van het veelgeprezen jazz kwartet. De band bestaat momenteel uit oprichter Russell Ferrante (keys), oudgedienden Bob Mintzer (sax) en William Kennedy (drums), Dane Alderson (bass) en zangeres Luciana Souza.
Het concert met Luciana is het enige dat Yellowjackets met haar speelt in Nederland.

Het voorprogramma wordt verzorgd door: Seraph.Seraph werd opgericht in 1994 door Marcel Zimmer, Eric Lagerstrom, Dave Sahanaja en Elisa Krijgsman. De band begon in een tv-talkshow en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een fusionband van wereldniveau. Hun eerste album, getiteld “Tales of the unexpected” kwam uit in 1996 door platenmaatschappij Ecovata. Dit album bestaat uit tien eigen composities, met saxofonist Tom Beek als gastmuzikant. Eric Lagerstrom (toetsen) verliet de band in 1997. Dennis Tielkes nam zijn plaats over tot eind 2015. Vanaf begin 2016 is Carlos Matos onze nieuwe toetsenist.


Verlopen Evenementen

JJ Sharp Band - De Boerderij - Zoetermeer 2019

14 apr 14:30 - 17:30 14 apr 14:30 - 17:30 - Zoetermeer Zoetermeer
Boerderij Cultuurpodium Boerderij Cultuurpodium
LET OP 2019...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen