Voorlichting: "De impact van vruchtbaarheidsproblemen".

Voorlichting: "De impact van vruchtbaarheidsproblemen".06 nov 19:30 - 21:00 - Zwolle
Stadkamer

Route

Dinsdag 6 november geven Miranda Eilert-Hilgenkamp en Brenda ten Have-Straatman voorlichting over: "De impact van vruchtbaarheidsproblemen" in de Stadkamer te Zwolle.
Miranda is BGN-gewichtsconsulent en begeleiding volgens de richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon met als uitgangspunt de schijf van vijf van het voedingscentrum.

Brenda bied Psychosociale begeleiding wanneer je (nog) ongewenst kinderloos bent of wanneer een volgend kindje op zich laat wachten.

Wat gaan we behandelen:
* Wat kan je zelf doen om je vruchtbaarheid te verbeteren.
* Waar moet je op letten als je zwanger wilt worden.* Wat kunnen de oorzaken zijn van een uitblijvende zwangerschap.
* Wat als een zwangerschap op zich laat wachten.
* Hoe ga je om met je relatie en vruchtbaarheidsproblemen.
* Hoe ga je om met je omgeving tijdens vruchtbaarheidsbehandelingen.

De voorlichting zal plaatsvinden om 19:30 uur in de Stadkamer van Zwolle centrum, de toegang is gratis. Miranda en Brenda zullen vanaf 19:00 uur aanwezig zijn.

Heb je vragen over de inhoud van de voorlichting of heb je een andere vraag dan mag je die altijd stellen via: info@kinderwensbegeleiding.nl of via 06-41494913.


Verlopen Evenementen

Lezing: Maria de Greef

10 apr 19:30 - 21:30 10 apr 19:30 - 21:30 - Zwolle Zwolle
Stadkamer Stadkamer
Freda Gaasbeek begeleidt families na een overlijden. Regelmatig zijn dat nog jonge mensen die dus ook een jonge partner achterlaten. Ze hebben dan nog vele jaren voor zich. Daarin...   Meer info

Daten is dat wel wat voor mij?

13 apr 18:30 - 21:00 13 apr 18:30 - 21:00 - Zwolle Zwolle
Stadkamer Stadkamer
Je bent gescheiden of je relatie is voorbij. Je hoopt deze verwerkt te hebben. Hoe nu verder? Daten! Hoe pak je dat aan? Liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar uit Deventer geeft...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen